fbpx

Школа за едрење

Новата школа за едрење за возрасни на Јахтинг Клуб „Ohrid Lake Sailing“ е отворена за пријавување! Јахтинг клубот „Ohrid Lake Sailing“ сега нуди уникатна можност за сите кои сакаат да научат да едрат тука, на нашето Охридско Езеро. Нашата школа за едрење е отворена за...